Läkta i Jesu namn!

Läkta i Jesu namn!

Idag var jag med om någonting fantastiskt!

Jag fick chansen att följa med Peter Ahlman som leder The Last Reformation i Sverige och bli “kickstartad” tillsammans med Claudio från Rumänien. Detta innebar att jag fick en kort introduktion i hur man ber för människor i Jesu namn så att de kan bli läkta och fria från smärta.

Jag var först nervös eftersom jag hade svårt att tro att det skulle hända något om jag bad för människor. Men jag fick med egna ögon se att när jag lade händerna på människor och bad genom Jesus Kristus så blev de verkligen läkta!

En kille hade en skadad tumme som värkte med begränsad rörlighet och på kort tid såg jag hur han fick full rörlighet i tummen och han sa att han inte kände någon mer smärta. Han var från början väldigt tvivlande och trodde inte alls att det skulle fungera. Men när tummen kunde röra sig precis som vanligt och all smärta var helt borta, blev både han och hans kompisar väldigt chockade.

En tjej hade ont i magen och var på väg till Apoteket för att köpa värktabletter men behövde aldrig gå dit eftersom hon efter två korta böner i Jesu namn var helt fri från sin magvärk och hon intygade sin kompis med glädjerop att all värk var helt och hållet borta.

En annan tjej kunde inte böja knät ordentligt efter en senskada sedan 1,5 år. Smärtan försvann och plötsligt kunde hon böja knät igen och demonstrerade genom att sätta sig på huk. Hon var redan kristen och prisade Gud med tårar i ögonen.

Jag bad för ännu fler som blev läkta, vad jag minns nu, en pappa och hans dotter med fotproblem, en ung kvinna med halsont, en annan ung kvinna med förkylning i kroppen, ytterligare en kvinna med magont och en kille med ont i ryggen. Alla blev betydligt bättre eller helt fria från sina besvär och vi fick chans att vittna om Jesus, varför han kom till jorden och vad vi människor behöver göra för att bli räddade och så ge dem ett kort med mer information.

En annan ung tjej med magvärk som blev helt fri från den sa att det inte var en tillfällighet att vi träffats eftersom hon varit en aktiv kristen tidigare, men av kommit bort från tron och nu när hon träffat oss och upplevt hur verklig Gud är, ville hon tillbaka till honom och komma tillsammans med kristna igen.

Prisat vare Jehovas stora namn och tack Jesus för att du ville använda mig som ett verktyg så att andra människor fick erfara att du är verklig och mycket, mycket omtänksam!

Eftersom jag växte upp som ett Jehovas vittne fick jag lära mig att Jesus inte botar idag och att det som hände under de första kristnas tid inte händer idag. Idag fick jag bevis för något annat.

Läs mer om vad Bibeln lär om helande i vår tid här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.