Böneduk helade problem med magmunnen

Böneduk helade problem med magmunnen

Anita Barker som är en uppskattad talare, mångårig kursledare och välkänd författare i kristna kretsar, berättar i sin bok “Guide till helande”:

“Jag predikade i en mindre gudstjänst och jag hade upplevt ett ’tilltal’ om att Gud ville hela någon som hade problem med magmunnen. När ingen gav sig till känna sa en kvinna: ‘Jag har en släkting med det problemet, skall vi be för en böneduk som jag sen skickar till henne?’ Släktingen hade länge lidit av svåra problem med magmunnen som inte kunde stängas och som var svårt irriterad. Medicinering med ‘snäll’ kost räckte inte, utan en operation planerades för att sätta ett lock på magmunnen. Detta skulle dock medföra vissa komplikationer och kvinnan var mycket tveksam. Så kom böneduken som hon tacksamt tog emot och bar med sig varje dag. Hon hade inte erfarenhet av böneduk tidigare men hon hade ofta bett om förbön i olika sammanhang och hoppades på ett helande.

Två dagar innan sitt bröllop måste hon på läkares ordination sluta med all medicinering. Efter en veckas bröllopsresa skulle hon infinna sig till en ny gastroskopi innan operationen. Hon mådde bra under bröllopsresan, men en vecka hade hon också tidigare kunnat klara sig utan medicin. När läkarens utförde gastroskopin var magmunnen till hans stora förvåning helt tillsluten, ingen operation behövdes, kvinnan var frisk! Hon kunde börja att äta all sorts mat och har nu varit frisk i nio år.”